Virtual

Museu de les Aigües - Visita virtual

Cornellà de Llobregat
Parada del Tram: Les Aigües (T1, T2)

Com arribar-hi


El Museu de les Aigües és un espai per divulgar el coneixement sobre l'aigua, un bé essencial per a la vida i per al desenvolupament de la societat ubicat a l'antiga Central Cornellà, construïda l'any 1909 i encara en funcionament. En aquest museu, amb experiències adaptades a tots els públics, podràs conèixer el paper extraordinari de l'aigua en la història de la humitat, i com ha evolucionat la tècnica perquè avui arribi a les llars de l'àrea metropolitana de Barcelona.

Actualment podeu fer el recorregut virtual amb realitat augmentada per la planta de Sant Joan Despí. Desplegables en els punts seleccionats de la instal·lació permeten veure en tres dimensions com funciona cada etapa essencial del procés, obtenir contingut sobre el seu funcionament i fer activitats didàctiques complementàries per entendre els reptes d’una potabilització sostenible. Entreu al seu web:www.fundacioagbar.org/ca/museu/visitavirtualetap

Visita virtual

Vigència fins el 31 de desembre de 2021.

Adreça:
Ctra. De Sant Boi, 4

Telèfon:
93 342 35 38

Horari:
Visita virtual

Tancat:
Visita virtual

Més informació

Activa la promoció

Facilita’ns les teves dades i t’enviarem la promoció per tal que la puguis imprimir o bé mostrar amb el teu telèfon mòbil a la recepció de cada establiment. Tots els camps són obligatoris.
Si no trobes l'email d'activació revisa la bústia de correu no desitjat (SPAM).
Es recomana fer reserva prèvia.