Gratis

Museu Agbar de les Aigües Agbar

Cornellà de Llobregat
Parada del Tram: Les Aigües (T1, T2)

Com arribar-hi

El Museu Agbar de les Aigües ocupa els edificis modernistes de la Central Cornellà, la planta que Aigües de Barcelona va inaugurar el 1909 per extreure aigua de l'aqüífer del Baix Llobregat i abastir així Barcelona.
Avui dia, la Central Cornellà continua fent la mateixa funció que ara fa un segle i la instal·lació hidràulica de vapor original conviu amb les modernes bombes d'impulsió. Així doncs, el Museu és també, al mateix temps, una indústria en funcionament, un lloc on passat i present s'entrellacen sobre un substrat comú: l'aigua subterrània.
Però per sobre de tot, el Museu és un espai viu, concebut perquè hi aflorin les diverses manifiestacions i aproximacions a l'aigua, a través d'una oferta d'exposicions i activitats per a tots els públics.

Entrada gratuïta

Vigència del 1 d'cotubre 2018 al 1 d'octubre de 2019 inclòs.

Adreça:
Ctra. De Sant Boi, 4

Telèfon:
93 342 35 38

Horari:
Horari d'estiu (del 15 de juny al 15 de setembre): De 10h a 20h, de dimarts a dissabte. Resta de l'any (del 16 de setembre al 14 de juny): De 10h a 18h, de dimarts a dissabte. Diumenges i festius (excepte els dilluns): De 10h a 14h.

Tancat:
Tots els dilluns

Més informació

Activa la promoció

Facilita’ns les teves dades i t’enviarem la promoció per tal que la puguis imprimir o bé mostrar amb el teu telèfon mòbil a la recepció de cada establiment. Tots els camps són obligatoris.
Si no trobes l'email d'activació revisa la bústia de correu no desitjat (SPAM).
Es recomana fer reserva prèvia.