30%

Palau Falguera i Ruta Modernista de Sant Feliu

Sant Feliu de Llobregat
Parada del Tram: Sant Feliu - Consell Comarcal (T3)

Com arribar-hi

El Palau Falguera i els seus jardins són una construcció del segle XVII, quan Jaume Falguera va construir un gran palau, amb uns jardins que arribaven fins al riu Llobregat. El palau Falguera ha estat la residencia de pagesos, mercaders i nobles, lloc de visita de reis i reines. D'altra banda, la ruta modernista de Sant Feliu es va integrar en les de la província de Barcelona el maig del 2009 i comprèn més de 25 espais, entre els quals destaquen diverses cases del passeig Nadal, el carrer Joan Maragall o el passeig Bertrand, així com la plaça de l'Estació, o el cementiri municipal, entre d'altres.
* Cal inscriure’s prèviament trucant al telèfon 93 666 35 27 o enviant un correu electrònic a visitespf@llobregat.info. El preu de les visites és de 3€ (sense descompte) per persona (mínim 5 persones).

30% de dte.

Preu general: 3€/persona. Preu amb descompte: 2€/persona. Visita concertada al Palau Falguera i la Ruta Modernista a Sant Feliu de Llobregat. Es realitza un cop al mes, segons calendari publicat al web municipal. Vigència fins el 31 de desembre de 2020.

Adreça:
Palau Falguera, C. de Falguera, 4

Telèfon:
93 666 35 27

Horari:
Visites concertades un cop al mes, segons calendari publicat a la web.

Tancat:
Habitualment tancat al públic, tret de visites concertades.

Més informació

Activa la promoció

Facilita’ns les teves dades i t’enviarem la promoció per tal que la puguis imprimir o bé mostrar amb el teu telèfon mòbil a la recepció de cada establiment. Tots els camps són obligatoris.
Si no trobes l'email d'activació revisa la bústia de correu no desitjat (SPAM).
Es recomana fer reserva prèvia.